Vendi i cili mund ti kaloni disa çaste të bukura në zemren e malit sharr

 
 
 

RRETH NESH

Arratisje nga rutina, çlodhje nga streset e jetës së përditshme, ripërtëritje e energjive, shijime të ushqimeve karakteristike me dhe mundësi pa fund për fotografi mbresëlënëse, që do t’i lënë me gojë hapur miqtë tuaj në rrjetet sociale. Një fundjavë e kaluar në Malin sharr tek Restorant Sharri në fshatin Lisec – Tetovë në një latresi mbidetare prej 1200 metra.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Relaksi i plotë nën hijen e drunjëve , mes ajrit të pastër dhe qetësisë së prishur vetëm nga cicërimat e zogjve, ecjet e lehta në natyrë plot gjelbërim e të përshtatshme për të gjitha moshat, ku mund te vizitoni parkun e restoranit ku eshtë e mbushur me kafshë e shpendë të ndryshme .

Parajsa e Sharrit propozojmë te jet zgjedhja juaj ideale edhe nëse udhëtoni me fëmijët tuaj të vegjël dhe kërkoni një fundjavë të përshtatshme për gjithë familjen.
 
 
 
 
 
 
Mund të kënaqeni me ushqimin në restorantin Sharri, të përgatitur nga kuzhinierët tanë me përvojë. Menyja bazohet në një përzierje stilesh dhe ndikimesh ndërkombëtare, që sillen rreth produkteve të brumit të përgatitura në shtëpi, siç janë: buka jonë e pjekur e famshme, mishi në skarë. Kemi një vend të përsosur në zemër të Malit të Sharrit. Mund të provoni pjatat më të sofistikuara, siç është djathi i dhisë i pjekur në tigan të veçantë, troftë, kajamak tradicional, të përgatitura në kuzhinën tonë. Na vizitoni për përvojën më të mirë të ushqimit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pijet këtu në Sharr, mund t’i kombinoni në mënyrë të përkryer me pjatat tona speciale. Ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të birrës, verërave, ujit mineral, pijeve freskuese, raki tradicionale ... Shijoni pijen në zemër të Sharrit, rrethuar nga natyra e bukur dhe paqja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Menu